AnaMaria&Bogdan
 Au concurat, au castigat, iar acum puteti vedea si montajul :)

Ana&Bogdan Love Story from Iulian Tuia on Vimeo.

Anamaria&Bogdan este unul din cuplurile care au ajuns in finala concursului organizat de TuYaStudio,  Castiga un LoveStory!  Daca va place povestea lor, votatii cu un Like&Share pe Facebook si ii puteti ajuta sa castige. Gasiti butonul de Like&Share sub fotografie ! Cine aduna mai multe Like-uri & Share-uri, castiga un un LoveStory din partea TuYaStudio!  Cu cine concureaza? Ii gasiti aici .
Help your friends :).   Dati un Like si pentru TuYaStudio,  ne gasiti pe Facebook aici

Procesul de votare se va incheia pe data de 15 iunie 2014.  Cuplul care strange cele mai multe Like&Share-uri pana la acea data va fi castigator. :)

Anamaria&Bogdan – Our love story

Cum v-ati cunoscut ?

Ne-am cunoscut “constransi” de imprejurari la o nunta la care participam amandoi in calitate de cavaler, respectiv domnisoara de onoare.  Am dansat toata noaptea impreuna, am ras, am schimbat numere de telefon, iar a doua zi deja mergeam la prima intalnire. Asa a inceput povestea noastra.

Cum va distrati impreuna?
Avand in vedere ca relatia a debutat si continuat la distanta (Vatra Dornei- Bucuresti ), de fiecare data cand ne revedem este ca si cum am fi in vacanta, este acel sentiment placut care ne invaluie. Orice am face,  e ca o distractie pentru noi. Fie ca suntem pe drumuri cu sau fara masina, fie ca gatim , ca ne uitam la un film, fie ca suntem la teatru sau la opera, munte sau mare facem din asta o distractie. Dansam oricand , in orice loc daca ne imbie muzica, cantam, hoinarim pe strazi in noptile de vara sau pe malul marii. Ne place sa ne surprindem cu gesturi mici fara un motiv anume.

Cum te-a cerut de sotie ?
Propunerea a venit in momentul in care implineam 6 luni de relatie. Eram doar noi doi in camera, ne tineam in brate dupa ce avusesem o discutie mai  serioasa.  A fost amuzant pentru ca Bogdan, in timp ce ma tinea in brate, cu celalta mana cauta inelul in sertarul de langa pat. Atunci am avut acel sentiment ca urmeaza ceva maret si i-am spus: “Doar nu ma ceri?”. Se pare ca exact asta facea.  In genunchi, cu cutiuta rupta de atata cautat si cu ochii umezi imi cerea sa-mi petrec restul vietii alaturi de el. Tot ce am putut sa fac in momentul acela a fost sa dau ca o nebuna din picioare timp de vreo 5 minute dupa care am spus DA. Acesta a fost al doilea moment cu emotii extrem de puternice din relatie, dupa primul sarut.