Macheta_TuYaStudio_Valabil_2013-2014

TuYaStudio organizeaza concursul Castiga un LoveStory!

Regulament & Conditii de participare !

1.  Trebuie sa dati Like&Share  la aceasta pagina, de pe acest site. Aveti buton de like in partea de jos a paginii. Va trebui sa dati like TuYaStudio si pe Facebook. Ne gasiti aici!

2.  Trebuie sa ne trimiteti povestea voastra de dragoste si o fotografie cu voi doi. Mai exact, trebuie sa ne trimiteti o arhiva care sa contina o fotografie si un fisier text. In fisierul text trebuie sa ne descrieti povestea voastra de dragoste. Va rugam sa raspundeti doar la 3 intrebari.  Cum v-ati cunoscut ? Cum va distrati impreuna? Cum te-a cerut de sotie?  Deci fisierul text ar trebui sa contina doar 3 fraze. Trimiteti fisierele prin transfer (folositi www.wetransfer.com), la adresa de mail treceti adresa tuyastudio@yahoo.com.

3.  Pot participa la editia din 2014 a acestui concurs doar cuplurile de miri care au semnat un contract cu TuYaStudio, pana in Martie 2014. Cuplurile deja casatorite nu pot participa la acest concurs. Daca aveti nunta in 2015,  nu mai pierdeti timpul ! Semnati un contract cu noi si trimiteti povestea ! Puteti fi chiar voi castigatori !      Gasiti finalistii concursului din 2014 pe blog, aici

4.  Din totalul celor care vor trimite povestea lor, vom selecta noi doua povesti, care vor fi publicate pe site. Aceste doua povesti vor fi supuse votului publicului. Castigatorul va fi decis de noi, dupa ce vom face o medie intre votul publicului si votul nostru. Va fi un raport de 50% votul publicului si 50% votul nostru. Votul nostru va inclina catre cel mai frumos cuplu si cea mai frumoasa poveste.  Castigul nostru va fi acela ca ne vom completa portofoliul cu inca un montaj Love Story!  Un montaj, speram noi, foarte spectaculos!

5. Cei care indeplinesc conditiile si doresc sa participe, pot trimite povestea pana in Martie 2015.  In Martie 2015  vom stabili care sunt cele doua cupluri care intra in finala si tot atunci vom stabili data la care incep filmarile. Aproximam ca vom filma dupa o saptamana sau doua de la afisarea castigatorului. Montajul final va fi postat pe site-ul TuYaStudio , imediat dupa nunta castigatorului. Filmarile vor avea loc pana la nunta castigatorului, montajul va fi realizat inainte de nunta  si va putea fi prezentat la nunta, ca o surpriza pentru invitati, fiind proiectat chiar inainte valsul mirilor.

6. Filmarile vor fi realizate in Iasi. Participantii pot fi si din alte orase.

7. Fiind primul concurs de acest gen pe care il organizam in acest mod, ne rezervam dreptul de a modifica regulamentul daca intampinam probleme organizatorice pe care nu le-am anticipat.

Asteptam povestea voastra! Bafta!

Pentru a intelege mai bine ce inseamna defapt un montaj Love Story, va invitam sa urmariti montajul de mai jos. Veti gasi si alte exemple in galeria video a acestui site, la pagina Love Story

Alexandra&Adrian_LoveStory from Iulian Tuia on Vimeo.

Castigatorii editiei din 2014 a concursului “Castiga un Love Story” sunt :